MeraForum Community.No 1 Pakistani Forum Community

MeraForum Community.No 1 Pakistani Forum Community (http://www.MeraForum.Com/index.php)
-   Jokes (http://www.MeraForum.Com/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Bruce lee (http://www.MeraForum.Com/showthread.php?t=21307)

(¯*♥¤»ƙɧՄՏɧՅԾԾ«¤♥*¯) 08-17-2009 12:55 PM

Bruce lee
 
1) What is Bruce Lee's favorite vegetable?
Ans: Mu Lee

2) What does Bruce Lee like to have for lunch?
Ans: Tha Lee

3) What happens to the theatre once a Bruce Lee movie is over ?
Ans: Kha Lee

4) What is Bruce Lee's sister-in-law's name?
Ans: Saa Lee

5) Bruce Lee's favorite breakfast?
Ans: Id Lee

6) Bruce Lee's favourite festival
Ans: Diwa Lee

7) Bruce Lee's favorite Actress
Ans: Sona lee

8) Bruce Lee's favorite Music
Ans: Qawa lee

9) What is Bruce Lee's most interesting job?
Ans: Coo Lee

10) When did Bruce Lee die?
Ans: Final Lee

11) How did Bruce Lee die?
Ans: With a Go Lee

12) What is Bruce Lee's favorite hill station
Ans: Kulu Mana Lee

13)What is Bruce Lee's nick name?
Ans: Mawa Lee

14)What is Bruce Lee's favorite Hindi movie?
Ans:Gharwa LEE Baharwa LEE

SHAYAN 08-21-2009 04:43 PM

Nyx...

(¯*♥¤»ƙɧՄՏɧՅԾԾ«¤♥*¯) 08-22-2009 09:56 AM

ty...............

Hamzaking 11-05-2009 06:01 PM

Re: Bruce lee
 
nice,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

DiE 10-04-2010 02:53 PM

Re: Bruce lee
 
v nice

FarazAli 10-04-2010 07:30 PM

Re: Bruce lee
 
nice sharing

Morash 05-28-2011 02:39 AM

Re: Bruce lee
 
Lmao .. Nice One

♥☆∂яєαмιηg яσѕє♪ 08-24-2011 05:37 PM

Re: Bruce lee
 
lOl NyC

CaReLeSs 08-25-2011 05:03 PM

Re: Bruce lee
 
Lolzzzzzzzzzzzzzzzzzz
V Nice
:D:D:D

(¯*♥¤»ƙɧՄՏɧՅԾԾ«¤♥*¯) 08-26-2011 06:17 PM

Re: Bruce lee
 
thanks


All times are GMT +5. The time now is 06:39 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.